Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ciutadans proposarÓ al ple la implantaciˇ de fanals amb plaques solars a Torredembarra
14/03/2018

El regidor Javier RamÝrez defensa que suposaran un important estalvi energŔtic i econ˛mic i milloraran la imatge del municipi

El grup municipal de Ciutadans proposarà al ple la implantació de fanals amb plaques solars a Torredembarra. La formació taronja defensa que els fanals solars urbans són ideals per disminuir el consum energètic i afavorir així un important estalvi econòmic que podria comportar un benefici que podria ser destinat per a altres partides de més necessitat.

Des de C’s apunten que amb la utilització de mòduls solars fotovoltaics es genera corrent elèctric allí on es necessiti, sense importar si el lloc d'instal·lació està prop d'un punt elèctric, amb la qual cosa s'abarateixen costos, ja que sovint desplaçar una línia elèctrica a punts allunyats suposa una inversió superior al pressupost total de l'enllumenat solar.

El regidor de Ciutadans, Javier Ramírez, ha detallat a Ona La Torre que “proposen que aquesta implementació de fanals solars es faci a mesura que els fanals antics es vagin deteriorant o en cas que se n’hagin d’instal·lar de nous. Ramírez explica que aquesta mesura suposarà una reducció de l’emissió de CO2 amb un enllumenat que pot comptar amb més de 50.000 hores de vida útil.

El ple tindrà lloc aquest dijous 15 de març a les 18:00h a l'Ajuntament de Torredembarra.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Dancing International
I desprÚs
Top Ranking


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft