Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
PDeCAT i Uniˇ demanarÓ instar lĺEstat espanyol a retornar les subvencions d'educaciˇ infantil
14/03/2018

Presenten una mociˇ al ple on detallen que lĺEstat va passar dĺaportar 88 MEUR lĺany 2008 a zero euros el 2012

El grup municipal del PDeCAT i Unió a l’Ajuntament de Torredembarra presentarà una moció en el ple de demà per instar l’Estat espanyol a retornar les subvencions deixades de pagar a la Generalitat per a l’ensenyament de 0 a 6 anys.


Argumenten que bona part dels diners que deu l’Estat a la Generalitat en aquest àmbit, corresponen, al seu torn, als diners que l’administració catalana va deixar de pagar a les escoles bressol i que actualment estan en litigi per les diverses denúncies fetes per ajuntaments catalans.

Segons s’explica a la moció, l’Estat va passar d’aportar 88 MEUR l’any 2008 als 17,5 del 2011 o els zero euros ja al 2012. La regidora del PDeCAT i Unió, Anna Magrinyà, ho ha explicat a Ona La Torre.

La moció que presenten al ple el grup municipal del PDeCAT i Unió inclou un punt en el què s’insta al Departament d’Ensenyament de la Generalitat i als ajuntaments catalans a dibuixar un nou model de finançament per a les escoles bressol que prioritzi les ajudes als alumnes més desfavorits.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Dancing International
I desprÚs
Top Ranking


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft