Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Comencen les preinscripcions escolars per als estudis obligatoris
13/04/2018

El perÝode per fer els trÓmits acaba el 24 d'abril

Aquest divendres comencen a tot Catalunya les preinscripcions escolars per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria. El període per fer els tràmits acaba el 24 d'abril, ja que enguany el Departament d'Ensenyament ha decidit compactar el calendari.

A Torredembarra, es mantenen les places existents i aquestes preinscripcions es podran tramitar als mateixos centres docents. Les escoles Antoni Roig, L'Antina i Molí de Vent, en el cas del cicle infantil i educació primària; i com a centres d'educació secundària obligatòria, els instituts Ramon de la Torre i Torredembarra. La preinscripció s'ha de fer en el centre que s'escull com a primera opció.

Enguany Ensenyament ha consolidat les mesures de control per a detectar el frau i els centres hauran d'informar sobre la disponibilitat de menús especials per a malalties cròniques. També les famílies que no tinguin plaça assignada als centres demanats en la preinscripció podran ampliar la llista de centres a partir de les vacants existents.

Una vegada tancada la fase de preinscripció, les llistes amb els barems provisional es publicaran el 3 de maig i s'obrirà un període per fer reclamacions del 4 al 8. Les llistes d'admesos es donaran a conèixer el 12 de juny i el període de matriculació serà del 21 i 27 de juny.

D'altra banda, les dues llars d'infants de Torredembarra, Els Gegants de la Torre i El Cirerer, organitzen jornades de portes obertes els pròxims 18 i 19 d'abril. En aquest cas, el termini de preinscripcions anirà del 30 d'abril a l'11 de maig.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft