Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El Baix GaiÓ tindrÓ una Ómplia representaciˇ a la manifestaciˇ de diumenge a Barcelona
13/04/2018

EstÓ convocada per l'Espai DemocrÓcia i ConvivŔncia i es fa en contra la vulneraciˇ dels drets fonamentals i les llibertats democrÓtiques

Les entitats sobiranistes de Torredembarra esperen una bona participació de ciutadans del Baix Gaià en la manifestació d'aquest diumenge 15 d'abril Barcelona contra la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques. En total, sortiran més d'una desena d'autobusos des dels diferents municipis de la subcomarca, set dels quals ho faran des de Torredembarra.

La manifestació a Barcelona començarà a plaça Espanya a dos quarts d'una del migdia i seguirà per l'avinguda del Paral·lel. Està organitzada per l'Espai Democràcia i Convivència, que agrupa entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana contra la vulneració dels drets cívics i polítics.

Segons apunten des de les entitats sobiranistes de Torredembarra, les inscripcions per a aquesta manifestació es podrien comparar a les dels últims anys per l'11 de setembre.

A més dels cinc autobusos que sortiran de la Torre, hi haurà dos més que ho faran des d'Altafulla i uns altres dos des del Catllar. Es calcula que d'aquesta manera es desplaçaran a Barcelona unes 600 persones, tot i que s'espera que moltes més ho facin en altres mitjans de transport com el tren o el cotxe particular.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft