Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Comenša una campanya preventiva de protecciˇ dels vianants
16/04/2018

Durant tota la setmana, la Policia Local posarÓ cuar en combatre les infraccions als carrers

Des d'avui dilluns i fins diumenge dia 22 la Policia Local de Torredembarra realitza una nova campanya preventiva de protecció dels vianants. Es tracta d'una de les campanyes que habitualment posa en marxa la Policia Local en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i seguint les directrius del Servei Català de Trànsit.

Durant la campanya, les policies locals posaran especial cura en combatre les infraccions i les conductes de risc dels conductors dels diferents tipus de vehicles que posin en perill la integritat dels vianants. Alhora, es vetllarà per lluitar contra la indisciplina en el respecte als semàfors i els passos de vianants i es faran controls preventius dels encreuaments incorrectes.

El caporal de la Policia de Torredembarra, Josep Maria Cunillera, explica que en el cas de l'ús dels passos de vianants el problema està sobretot amb la gent adulta, ja que els nens acostumen a estar ben conscienciats per l'educació viària que se'ls dóna a l'escola.

Cunillera apunta que la campanya serà sobretot informativa, però que no es descarta posar sancions si es cometen infraccions greus.

L'agent de la Policia Local Jesús Molné comenta que la forma de travessar els carrers és una de les prioritats a l'hora de treballar l'educació viària amb els nens i nenes. Fins i tot, són els més petits els que després recriminen actuacions incorrectes als pares o als avis. Afegeix que un dels problemes més grans que es troben és el de la gent que travessa els carrers mentre està mirant el mòbil.

Aquest és el segon any que es duen a terme campanyes de protecció de vianants. Enguany, se'n realitzaran dues: la present, del 16 al 22 d'abril, i una altra a l'octubre, del 22 al 28 d'octubre. En el que portem de 2018, han mort 11 vianants a Catalunya: 6 persones als carrers de diferents municipis i unes altres 5 víctimes a les carreteres catalanes. Són dues víctimes més que en el mateix període de l'any passat.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
En joc
I desprÚs
Un cafŔ amb el Llongue


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft