Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ja es poden presentar les solĚlicituds per a les places de gerent i d'auxiliar administratiu
16/04/2018

En el primer cas, la data lÝmit Ús el 27 d'abril, i en el segon, el 3 de maig

Aquest dilluns s'obre el període per presentar les instàncies per optar al lloc de treball de gerent que ha tret a concurs l'Ajuntament de Torredembarra. Les sol·licituds es podran entregar fins al pròxim 27 d'abril.

L'objectiu de la plaça és impulsar, coordinar i dirigir l'activitat conjunta dels diversos àmbits de l'Ajuntament. La persona escollida s'haurà d'encarregar de planificar i avaluar l'organització de la gestió municipal; dirigir i avaluar la gestió dels recursos humans municipals, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i la implementació de l'administració electrònica.

Els candidats al lloc de feina han d'estar en possessió de títol universitari de llicenciatura o grau. Els criteris d'avaluació es basaran en els mèrits i les aptituds. Pel que fa als mèrits, es puntuaran un seguit de criteris com ara l'experiència professional a l'administració pública local o en tasques directives en l'àmbit privat i també la formació universitària. Per a valorar les aptituds, els aspirants hauran d'aportar una memòria explicativa d'un projecte de desenvolupament de les funcions de gerència i també es mantindran entrevistes personals.

Paral·lelament, també està obert ja el termini per presentar les sol·licituds a la plaça d'auxiliar administratiu de l'Àrea de Serveis Personals, mitjançant oposició-concurs lliure, per cobrir amb caràcter de funcionari interí. En aquest cas, les instàncies es poden presentar fins al 3 de maig.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
En joc
I desprÚs
Un cafŔ amb el Llongue


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft