Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El Consell Comarcal impulsa una visita guiada a l'Anella MediterrÓnia el pr˛xim 15 de maig
14/05/2018

Per assistir-hi cal fer una inscripciˇ prŔvia a travÚs del Servei d'Orientaciˇ i Acompanyament a la FamÝlia

El Consell Comarcal del Tarragonès impulsa una visita guiada a l'Anella Mediterrània dels Jocs de Tarragona 2018 coincidint amb la celebració del dia de les famílies. Serà aquest dimarts 15 de maig a les sis de la tarda i per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia a través del Servei d'Orientació i Acompanyament a la Família. Es tracta d'una proposta que convida a qui ho desitgi a conèixer aquest espai que ja està gairebé a punt per rebre els esportistes que disputaran els Jocs del Mediterrani, en aquest cas, a les instal·lacions de la ciutat de Tarragona. Els qui s'hi apuntin hauran de dirigir-se a l'aparcament de l'Anella, al carrer Riu Ciurana, i des d'allà s'iniciarà la visita.

Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb la Fundació dels Jocs Tarragona 2018 i amb el departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat. A més, compta amb el suport de la Diputació de Tarragona. Les inscripcions per fer aquesta activitat estan obertes i es poden formalitzar a través de l'adreça de correu electrònic del servei de famílies del Consell Comarcal: soaf@tarragones.cat.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft