Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 poden batre el rŔcord de participaciˇ
10/05/2018

Aquest dimecres s'ha fet el sorteig de les competicions per equips

Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 podrien batre un rècord d'esportistes participants. Segons ha assenyalat aquest dimecres el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Amar Addadi, confien plenament en els organitzadors i no estan gens preocupats a un mes i mig de l'inici.
L'organització calcula una participació de 4.000 esportistes. El president del Comitè Internacional ha opinat que hi ha "una gran adhesió i implicació de la població" envers els Jocs, i ha subratllat "la gran quantitat d'activitats realitzades als carrers i escoles per motivar a la ciutadania".

Addadi creu que la cita de Tarragona serà un èxit i destaca el paper del comitè organitzador, que sempre ha mostrat una gran capacitat i perseverança. També apunta que estan a l'espera de tenir la llista definitiva de participants, però creu que hi haurà rècord per l'augment de disciplines i de països.

Aquest dimarts i dimecres el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha portat a terme a Tarragona les darreres reunions abans de l'esdeveniment. En concret, han tingut lloc les reunions de les comissions tècnica i mèdica, la reunió de coordinació de Tarragona 2018 i una trobada del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis amb membres del Comitè Organitzador dels propers Jocs d'Orà 2021.

A més, la reunió del Comitè Executiu del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) ha aprovat alguns canvis del programa i del calendari esportiu. En aquest sentit, només hi ha nou proves esportives, de les 237 previstes, que podrien ser excloses del programa esportiu definitiu dels Jocs a causa de la seva baixa inscripció.
Els Jocs Mediterranis se celebraran del 22 de juny a l'1 de juliol de 2018 en 16 municipis seu del territori i en prendran part 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representats internacionals, 1.000 periodistes, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors, segons l'organització. La venda d'entrades està previst que es posi en marxa la setmana vinent.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft