Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Presentada 'Juguem per viure', la canšˇ dels Jocs Mediterranis
14/05/2018

La lletra ha estat creada pel torrenc Joan Gibert, del Petit Taller de Canšons

'Juguem per viure', la cançó dels Jocs Mediterranis, es va presentar de manera oficial el passat divendres en un acte a la Tarraco Arena Plaça. Hi van participar més de 2.000 alumnes de 47 escoles i instituts de la demarcació que van omplir la meitat de l'aforament de la TAP.

La cançó ha estat creada pel Petit Taller de Cançons, PETACA, i és fruit d'una proposta de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona i el Camp d'Aprenentatge Pau Casals.

La cançó barreja estils propis del Camp de Tarragona, com la cançó popular, el cant coral, el rock i el pop, amb un marcat to èpic habitual en les composicions que acompanyen les grans competicions esportives. La lletra recull valors com la unió, l'equip i la superació personal.

L'autor d'aquesta lletra és el torrenc, Joan Gibert, que va explicar quins valors ha volgut transmetre en aquesta peça.

L'acte va ser presidit per l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que va qualificar com la jornada com la més "emotiva" des de la nominació oficial de Tarragona a Turquia per la gran participació d'infants.

El batlle de Tarragona, va assegurar que no té cap "preocupació" per l'organització dels Jocs, si bé va reconèixer que falta la difusió promocional per la ciutat, així com la senyalització de la ubicació de l'Anella Mediterrània a les principals carreteres.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft