Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Els treballadors de l'EMT de Tarragona desconvoquen la vaga en arribar a un acord amb l'empresa
15/05/2018

Els 25 minuts de presa i deixa seran considerats temps de treball i es renovarÓ la flota d'autobusos

Els treballadors de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona han desconvocat les aturades parcials del servei previstes pel 22 i 24 de maig en arribar a un acord amb l'empresa. Un acord que ha estat possible en la mediació celebrada aquest dimarts entre el comitè i la direcció. En aquest, es contempla per al 2018 dos dies més de permís retribuït per assumptes propis, passant de quatre a sis dies, així com una millora del 2,8% per cada treballador en el complement de productivitat.
D'altra banda, a partir de l'any, vinent, s'assumeix que els 25 minuts de "presa i deixa" fora de cotxeres seran considerats temps de treball, una millora de renda del 4,8% per a la plantilla.

Finalment, l'EMT es compromet a sotmetre al ple de l'Ajuntament de Tarragona les inversions que derivin un pla de renovació de la flota perquè cap dels vehicles tingui una antiguitat superior en dos anys al temps d'amortització comptable. Així, es renovarà la flota en 15 anys, començant pels autobusos més antics, els de 20 anys.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft