Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Tercer Mercadet NÓutic d'Ocasiˇ, aquest dissabte al Port de Torredembarra
16/05/2018

Es tracta d'una fira d'embarcacions i utillatge nÓutic oberta a tot el p˙blic

El Port de Torredembarra organitza aquest pròxim dissabte 19 de maig el tercer Mercadet Nàutic d'Ocasió, una fira d'embarcacions i utillatge nàutic oberta a tot el públic per adquirir, vendre i/o canviar articles nàutics de segona mà a bon preu.

L'objectiu del Mercat Nàutic és donar un nou ús a objectes i/o materials nàutics que poden ser aprofitats i promoure l'activitat en el sector. L'entrada és gratuïta i l'horari de visita serà de 10 del matí a 7 de la tarda.

A les 11 h. del matí hi haurà portes obertes al Port amb l'acompanyament del capità del Port. Es podran visitar les instal·lacions i descobrir curiositats sobre el nostre entorn i el món portuari.

Per participar en el Mercat i posar a la venda embarcacions o articles i utillatge nàutic, cal comunicar-ho per correu electrònic a info@port-torredembarra.es o bé lliurar-ho a l'edifici de Capitania abans del 16 de maig. Per a qui vulgui posar a la venda les seves embarcacions, el port ofereix també amarratge gratuït del 12 al 26 de maig i cal efectuar la reserva per les mateixes vies de comunicació.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft