Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
5.800 racions servides durant el primer cap de setmana del DTapes per Torredembarra
16/05/2018

Enguany s'arriba a la sisena ediciˇ i hi participen 53 establiments

Els establiments de Torredembarra que participen al DTapes han servit vora 5.800 racions durant el primer cap de setmana del certamen. Són les dades que ha facilitat l'Ajuntament sobre una edició en la qual hi participen 53 bars i restaurants de la Torre i que s'allargarà fins al 27 de maig.

Recordem que la ruta tapera manté el mateix preu que en altres ocasions. És a dir, 2,5 euros per una tapa més beguda. L'organització va a càrrec de les regidories de Turisme, i de Comerç, Indústria i Activitats.

El regidor d'Indústria, Comerç i Activitats, Josep Maria Guasch, destaca la bona participació per part dels establiments i creu que això és una mostra del fet que la iniciativa està funcionant. Apunta també que és una manera de dinamitzar el comerç de la Torre.

Per incentivar la participació, es tornaran a realitzar diferents sorteigs, als quals es podrà optar amb un mínim de 10 consumicions. Per cada tapa, els establiments posaran un segell en una butlleta, que serà la que hauran d'entregar les persones que vulguin participar en el sorteig.

La butlleta amb els segells caldrà dipositar-la a l'urna o bústia de la Regidoria de Turisme o de cada un dels 53 establiments participants. La data límit per entregar les butlletes serà el 31 de maig, a les 14 h. Se sortejaran lots de productes Maystar Cosmètica, lots de Cervesa Estraperlo o sortides amb catamarà.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft