Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Darrers dies per fer la inscripciˇ a la primera Fira per a la Transiciˇ a Torredembarra
16/05/2018

Es farÓ el pr˛xim 3 de juny amb motiu del Dia Mundial del Medi ambient

Darrers dies per fer les primeres inscripcions per participar en la primera Fira per a la Transició a Torredembarra, que se celebrarà el 3 de juny. Qui vulgui fer una proposta d'activitat per a aquell dia o bé muntar una paradeta ha d'escriure un correu electrònic a l'adreça firatransicio@gmail.com.

Aquesta fira s'organitza amb motiu del Dia Mundial del Medi ambient i es farà davant de Cal Bofill. Es tracta d'una fira que pretén fer un pas més en l'anomenada transició que ha de fer la societat cap a un món més sostenible. En la fira es vol posar en relleu la relació entre conceptes com ecologisme, cultura, humanitat i economia per traslladar als visitants de la mostra la idea que un canvi per fer un món millor és possible. I això es farà a través de diferents activitats, accions reivindicatives i paradetes de productes sostenibles.

La celebració del Dia del Medi Ambient a Torredembarra, doncs, pretén servir d'eina per conscienciar els veïns i visitants de les alternatives que tenim a l'abast per fer aquesta transició cap a un món més sostenible. Ho organitza la regidoria de Sostenibilitat i les tres entitats ecologistes que treballen a Cal Bofill, la Sínia, GEPEC-EdC i Ecologistes en Acció.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft