Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament prohibirÓ l'accÚs a l'escultura Alfa & Omega
16/05/2018

Es reforša la seguretat a l'espera de realitzar la seva reparaciˇ

L'Ajuntament prohibirà totalment l'accés a l'escultura Alfa & Omega. D'aquesta manera es reforça la seguretat a l'entorn de l'escultura en espera que pugui ser traslladada a un taller per a la seva reparació. Unes boies vermelles i un cartell n'impediran el pas. Es vol així impedir que es pugui pujar dalt del bloc amb el perill que comporta estar en contacte amb la corrosió que desprèn l'escultura a causa del seu deteriorament. Igualment es posa èmfasi en la prohibició de llançar-se a l'aigua des de dalt del bloc, una pràctica molt imprudent i que, de fet, ja està prohibida. Amb tot encara continua sent massa habitual malgrat els esforços dels vigilants que vetllen per la seguretat a la platja. N'ha parlat a l'espai 'Comptem amb tu', d'Ona La Torre, l'agent destinat a platges, Jesús Molné.

Recordem que la restauració de l'escultura està avalada per un informe tècnic encarregat pel consistori torrenc i que els treballs compten amb una partida en els pressupostos per a aquest 2018. Amb tot, encara no hi ha data perquè es faci aquest trasllat i la posterior intervenció, que, tot apunta, serà com a mínim, passat l'estiu.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft