Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
LĺAjuntament adquirirÓ un camiˇ mini deixalleria m˛bil
16/05/2018

El servei contempla nous mŔtodes mÚs eficašos i sostenibles per a la recollida de les diverses fraccions

L’Ajuntament de Torredembarra adquirirà en breu un camió que actuarà com a mini deixalleria mòbil. D’aquesta manera el consistori reforça el servei de recollida de deixalles que ja es fa a la deixalleria del polígon i l’apropa als veïns que no s’hi poden desplaçar. La mini deixalleria mòbil representa una passa més en la nova filosofia del servei de recollida de residus que està implantant l’ajuntament al municipi. Una nova idea del servei que, entre d’altres, contempla nous mètodes més eficaços i sostenibles per a la recollida de les diverses fraccions així com també el traspàs de la deixalleria comarcal per a la gestió exclusiva de Torredembarra.

L’adquisició del nou vehicle serà possible gràcies a la modificació de crèdit que s’ha d’aprovar en el ple de demà dijous i que afecta també d’altres partides pressupostàries. Així, de partides existents en les que hi ha hagut sobrant, s’ha creat una bossa de 9.124 euros que es destinaran a comprar altres vehicles per a la brigada. Per altra banda 5.000 euros d’una partida de mobiliari es destinaran ara a cobrir necessitats de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, la OAC.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft