Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'escola l'Antina prepara un intercanvi amb alumnat de Villars
16/05/2018

La Regidoria d'Educaciˇ ha promogut la iniciativa per reforšar l'agermanament

L’alumnat de 6è de l’Escola l’Antina participa enguany d’un intercanvi escolar amb alumnes de Villars. El projecte, en el qual estan treballant des de diferents assignatures al tercer trimestre, forma part de les iniciatives que promou l’Ajuntament de Torredembarra per fomentar l’agermanament amb el municipi francès.

L’equip docent ha dissenyat un projecte per desenvolupar continguts curriculars al voltant del viatge i l’estada a Villars. Així, per exemple, a Matemàtiques treballen les distàncies i les rutes que recorreran, a Medi Social estudiaran l’exili a la Guerra Civil i a Català i Castellà practiquen com redactar correus electrònics, com elaborar un blog a Internet i preparen els continguts d’una guia turística dels indrets que visitaran. També practiquen anglès, ja que l’intercanvi amb els alumnes francesos, amb qui conviuran a una casa de colònies, serà principalment en llengua anglesa.

Les tutores Àngels Gallego i Mili Bilbe han reconegut a Ona La Torre que el viatge a Villars està suposant tot un revulsiu al centre que tant alumnes com equip docent estan vivint amb molta il·lusió.

Durant el viatge, que tindrà lloc la darrera setmana del mes de maig, l’alumnat publicarà les seves vivències al blog de l’escola. El regidor d’Educació Jordi Solé ha explicat que l’intercanvi fomentarà la coneixença mútua entre els municipis, un objectiu que l’equip de govern es va marcar per tal de revifar l’agermanament.

D’altra banda, com a novetat enguany, els representants de Villars visitaran Torredembarra per Sant Joan. D’aquesta manera els villarencs podran conèixer una altra de les festivitats que se celebren a la Torre, més enllà de les festes de Santa Rosalia.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft