Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Els Premis Ma˝Ú i Flaquer fan petits canvis per guanyar visibilitat
16/05/2018

S'amplia la temÓtica del de Comunicaciˇ Local al Baix GaiÓ i s'oferirÓ al guanyador del premi de Turisme fer un treball sobre la Torre

L'Ajuntament de Torredembarra ha presentat aquest matí l'edició número 31 dels Premis de Periodisme Mañé i Flaquer. Com cada any s'entregaran guardons en dues categories, la de comunicació local i la de periodisme turístic.

Enguany, les bases dels premis presenten dues novetats destacades. D'una banda, la temàtica del premi de comunicació local s'amplia a tot el Baix Gaià sempre que Torredembarra tingui un pes destacat en l'article o reportatge. De l'altra, el premi de periodisme turístic inclourà l'encàrrec al guanyador d'un treball remunerat sobre Torredembarra que es publicarà en un mitjà de comunicació d'àmbit català.

La regidora de Cultura, Núria Batet, ha destacat que aquests canvis han de servir per reforçar la relació entre els premis i la vila de Torredembarra per afavorir la seva difusió.

Els Mañé i Flaquer compten de nou amb el patrocini de Repsol. Josep Bertran, responsable de comunicació i relacions externes de Repsol, apunta que els canvis que es fan aquest any permetran tenir més difusió i valorar el Baix Gaià.

El jurat d'aquesta edició estarà format per noms importants del periodisme com Josep Maria Girona, director de SER Catalunya; Coia Ballester, presidenta de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes; o Sergio Vila-Sanjuán, premi Nadal 2013. També en formen part Juan Navarro, director de comunicació de Repsol i Jordi Farré, directror de la Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació.

L'alcalde Eduard Rovira ha destacat la qualitat del jurat i creu que aquest fet pot atraure més periodistes a participar en els premis pel prestigi que donen.

Una de les integrants del jurat, Coia Ballesté, ha assenyalat que els premis són molt positius per a Torredembarra i també per a la demarcació de Tarragona, per la projecció exterior que li donen.

Als Premis Mañé i Flaquer es poden presentar articles o reportatges publicats a premsa escrita i portals informatius a internet o bé emesos per ràdio o televisió. Han d'haver estat publicats entre l'1 de setembre de 2017 i el 31 d'agost de 2018. La dotació del premi és de 2.000 euros pel de comunicació local i de 6.000 euros pel de periodisme turístic.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft