Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Obert el perÝode per demanar els ajuts al lloguer per aquest 2018
22/05/2018

Es poden presentar les solĚlicituds fins al 29 de juny

Ja es poden sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer per aquest 2018. Les sol·licituds es poden presentar fins al 29 de juny i s'hi poden acollir totes les persones titulars d'un contracte d'arrendament que compleixin els requisits sobre el preu del lloguer i els ingressos de la renda familiar.

En el cas de les comarques del Camp de Tarragona, poden demanar l'ajut aquelles persones que paguin fins a 450 euros mensuals pel seu lloguer. És una xifra que varia segons el territori: per exemple, a les comarques de Barcelona el límit és de 600 euros i a les Terres de l'Ebre, 350.

L'import d'aquest ajut correspon al 40% del preu del lloguer mensual i pot arribar a un màxim de 200 euros mensuals, o sigui 2.400 euros anuals.

L'atorgament de l'ajut va en funció de l'Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya i del nombre de persones que viuen en el mateix domicili.

La Generalitat atorga aquests ajuts amb l'objectiu d'evitar que les famílies que viuen de lloguer es trobin en risc d'exclusió social per falta d'ingressos i per dificultats per fer front a les despeses. Per a aquesta convocatòria, es preveu un pressupost inicial de 20 milions d'euros, ampliables.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft