Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
S'obren les inscripcions als cicles formatius de grau superior
29/05/2018

A Torredembarra, l'Institut Ramon de la Torre ofereix una formaciˇ en Administraciˇ i finances

Aquest dimarts comença a tot Catalunya el període de preinscripció dels cicles de grau superior de formació professional. A Torredembarra, l'Institut Ramon de la Torre ofereix un títol de dos anys de durada en Administració i Finances.

El termini per fer aquesta preinscripció s'allarga fins al 7 de juny. Per fer el tràmit, cal anar al mateix centre, al carrer Camí del Moro, 28-40, en horari de secretaria. És a dir, de 9 del matí a 4 de la tarda. També es pot realitzar per via telemàtica. Posteriorment, el període per formalitzar la matrícula anirà del 18 al 23 de juliol.

El Cicle de Formació Professional d'Administració i Finances inclou unes 2.000 hores de formació, de les quals 350 són a un centre de treball. Permet obtenir el títol de Tècnic superior en administració i finances i també l'accés a estudis universitaris com Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Relacions Laborals o Turisme.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft