Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Una nova rotonda a la Riera millorarÓ la mobilitat al Baix GaiÓ
04/06/2018

El projecte de la Diputaciˇ de Tarragona permetrÓ ordenar el trÓnsit d'entrada al poble

Una nova rotonda millorarà la seguretat viària i la mobilitat a la intersecció d'accés a la Riera de Gaià. Aquest projecte de la Diputació de Tarragona permetrà ordenar el trànsit de vehicles en el punt d'entrada a la localitat per les carreteres T-202, T-203 i T-214.

A més, la nova rotonda també permetrà millorar la mobilitat dels usuaris d'aquesta intersecció per arribar a altres destinacions com Torredembarra, Altafulla, El Catllar o la Nou de Gaià.

Les obres de construcció de la rotonda van començar a l'abril i es preveu que quedin enllestides al mes de setembre. Aquests treballs obligaran a tallar el trànsit a la carretera T-202 d'Altafulla a la Riera de Gaià, al punt quilomètric 3,5 des del dimecres 13 al divendres 15 de juny. Durant aquests dies s'habilitarà un itinerari alternatiu per als usuaris amb desviaments provisionals a través de les carreteres N-340 i la T-214.

A més de la construcció de la rotonda, aquest projecte també preveu altres actuacions com la instal·lació d'una nova columna d'enllumenat per garantir i reforçar el nivell d'il·luminació en aquest punt. El cost d'aquesta actuació és d'uns 530.000 euros.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
100 % Esports


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft