Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Josep Bargallˇ nega que hi hagi adoctrinament a cap escola catalana
11/06/2018

El conseller d'Ensenyament defensa els docents de les acusacions rebudes i apelĚla a la llibertat d'expressiˇ i al debat a les aules.

El Conseller d'Ensenyament, el torrenc Josep Bargalló, defensa amb fermesa la inexistència d'adoctrinament a les escoles catalanes. Ho ha fet en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, en la que és la seva primera entrevista en un mitjà de comunicació després de ser nomenat.
Bargalló ha assegurat que en cap cas hi ha conductes inapropiades en el fet d'explicar als alumnes què està passant a Catalunya i ha valorat aquesta praxi com un exercici de llibertat que s'hauria de poder fer en totes les escoles per fomentar el debat.

El conseller d'Ensenyament considera que les denúncies interposades contra docents per permetre el debat sobre el context polític actual a les seves classes són inadmissibles i lamenta que part del professorat hagi de tenir por de parlar a les aules sota l'amenaça de ser denunciats.
Per altra banda, Bargalló ha esbossat algunes de les línies d'actuació de la seva conselleria com ara la determinació a no renovar la concessió de les escoles que segreguin per sexe o bé revisar els criteris d'avaluació competencial del professorat. Així mateix s'ha mostrat esperançat en poder rebaixar les ràtios d'alumnes en les escoles públiques per tal que es pugui millorar l'atenció als alumnes, i, en conseqüència, poder treballar per millorar la qualitat de l'ensenyament.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft