Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Nous graus a la URV de cara el curs 2018-2019
08/06/2018

La Universitat Rovira i Virgili ofereix per al curs vinent cinc nous graus per respondre a les necessitats del mercat laboral.

La Universitat Rovira i Virgili ofereix per al curs vinent cinc nous graus per respondre a les necessitats del mercat laboral. Es tracta d’estudis per a ocupacions emergents i noves formes de treball que demanen perfils molt determinats.

Així, començaran a funcionar els graus d’Història de l’Art i Arqueologia, de Gestió en Turisme i Hoteleria, de Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat, de Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils i el grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris.

A més d’aquestes novetats, el grau de Química ofereix per segon any 20 places per als estudiants que vulguin cursar-lo íntegrament en anglès per respondre així a la demanda de professionals del sector amb un alt nivell d’anglès per a multinacionals i centres de recerca.

En total, l’URV ofereixen 41 graus i 7 dobles titulacions. La preinscripció es va obrir el 5 de juny i estarà oberta fins al 2 de juliol.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft