Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Abocament d'aigŘes residuals al mar entre dimarts i dijous per una aturada programada de la depuradora
12/06/2018

La incidŔncia pot afectar la qualitat de l'aigua a Torredembarra, Roda de BerÓ i Creixell

L'Agència Catalana de l'Aigua ha informat que entre aquest dimarts i dijous s'està produint un abocament al mar d'aigües residuals procedents del by-pass cap a l'emissari marí als termes municipals de Torredembarra, Creixell i Roda de Berà. Es deu a una aturada programada de l'estació depuradora d'aigües residuals i que es duu a terme en quatre emissaris diferents.

Tot i que l'abocament de les aigües es produeix mar endins, aquesta incidència pot alterar la qualitat de les aigües de bany a les platges situades al voltant dels emissaris afectats.

Des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya s'aconsella valorar la possibilitat de restringir temporalment el bany a les platges si fos necessari i prendre les mesures que es considerin oportunes. Es poden veure afectades les platges de la Torre, Roda de Berà i Creixell.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
L'espai de les 6


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft