Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Nova mobilitzaciˇ dels treballadors d'Atenciˇ PrimÓria de la Xarxa Santa Tecla, aquest divendres
13/06/2018

Es farÓ una concentraciˇ al migdia a la porta del CAP de Torredembarra

Els treballadors dels serveis d'Atenció Primària de la Xarxa Sanitària Santa Tecla han anunciat una nova mobilització per a aquest divendres a les 12 davant les Àrees Bàsiques de Salut. El comitè d'empresa de la Fundació CAUS ha decidit convocar aquesta concentració, ja que no han rebut resposta de la direcció a les seves demandes per millorar les seves condicions laborals.

Les mobilitzacions es faran a les sis Àrees Bàsiques que gestiona la Xarxa Sanitària Santa Tecla al Camp de Tarragona: Vila-Seca, Llevant, L'Arboç, Vendrell, Calafell i Torredembarra, a més dels consultoris mèdics que hi ha en altres municipis.

La protesta s'ha organitzat per denunciar les "importants i progressives càrregues de treball" que pateixen i per la "reducció de la retribució econòmica". Divendres passat ja es va fer una primera concentració davant el CAP de Torredembarra. Allà, Isabel Navarro, delegada de Salut Laboral i Riscos Psicosocials del comitè d'empresa, explicava que un dels grans problemes es produeix amb la manca de personal per les substitucions i, sobretot, en la temporada estiuenca.

Els treballadors volen conscienciar a la població i a l'Administració de la precarietat en el sector sanitari i de la necessitat de més dotació i recursos.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft