Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'abocament d'aigŘes residuals a la costa del Baix GaiÓ no provoca de moment restriccions en el bany
13/06/2018

Fins dijous es podrien veure afectades les platges de Torredembarra, Creixell i Roda de BerÓ

Continuen els treballs per provar el bon funcionament dels emissaris marins de Torredembarra, Creixell i Roda de Berà. L'Agència Catalana de l'Aigua està realitzant aquestes comprovacions consistents en abocar aigües residuals al mar que, en principi, no haurien d'afectar la qualitat de l'aigua de bany tot i que podrien fer-ho en cas que les condicions meteorològiques no acompanyessin. De moment, però, no ha calgut restringir el bany a la platja ni prendre cap mesura extraordinària. Les corrents marines estan fent la seva feina i s'enduen les aigües residuals lluny de la costa.

La Policia Local de Torredembarra està vetllant pel correcte desenvolupament d'aquests treballs i en cas de detectar alguna olor sospitosa o que el color de l'aigua fos diferent de l'habitual, procedirien a activar la restricció de bany a la platja. Aquest punt, però, no s'espera que passi, ja que sembla que la tipologia del vent que bufa aquests dies, el vent de Garbí, afavoreix que les aigües marxin mar enllà.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft