Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Limitat l'horari de les obres a Torredembarra durant el perÝode estival
02/07/2018

La mesura s'ha comenšat a aplicar l'1 de juliol i s'estendrÓ fins a l'11 de setembre

Aquest diumenge 1 de juliol ha començat la limitació d'horaris de les obres per evitar molèsties als veïns i veïnes. Aquesta mesura s'aplicarà a tot el municipi de Torredembarra fins al pròxim 11 de setembre a causa del caràcter turístic de la localitat.

D'aquesta manera, es vol minimitzar les molèsties per als veïns i veïnes pel que fa a la producció de sorolls, pols, fang, etc. L'àmbit espacial afectat és el sòl urbà delimitat com a tal pel Pla d'Ordenació Urbana Municipal.

La limitació aprovada assenyala que l'execució de les obres o actuacions autoritzades que es realitzin durant el període estival ha de ser en horari de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h, i dissabtes, de 10 a 13.30 h.

Durant la resta de la jornada laboral no es podrà realitzar cap tipus d'obra que comporti sorolls molestos per als veïns i queden prohibits els treballs nocturns, ni els diumenges i festius.

També cal destacar que no es realitzaran obres en la via pública si no tenen la consideració d'obres d'interès general, o reparacions urgents de serveis públics.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft