Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Torna el concurs 'La Canšˇ de l'Estiu del Camp de Tarragona'
14/06/2018

╔s una iniciativa de TAC12 i la Cooperativa Combinats per trobar la millor canšˇ estiuenca del territori

La televisió TAC12 i la Cooperativa Combinats organitzen el concurs ​'La Cançó de l'Estiu del Camp de Tarragona', que aquest any arriba a la seva ​tercera edició. Amb aquesta iniciativa, es vol trobar la millor cançó estiuenca del territori d'influència de la televisió local​.

L'objectiu és oferir l'oportunitat als músics de tot el territori català de donar a conèixer les seves composicions a través dels diferents canals i plataformes que ofereix el concurs.

Una de les novetats de la tercera edició del concurs és la ​
incorporació d'un tercer escenari​. A més de les actuacions a les festes de Sant Magí a Tarragona el 17 d'agost i al festival de rock català Festiuet de Valls, l'11, també s'incorporen les Nits Daurades de Salou, entre el 14 i el 19 d'agost.

D'altra banda, el premi econòmic també augmenta arribant als ​1.500 euros. A més, la cançó guanyadora es convertirà en la melodia dels molinets promocionals de TAC12 i del programa ​Estiu12​ des del 2 juliol al 9 de setembre.

Els participants podran inscriure les seves creacions a través de la plataforma digital www.participo.cat​ fins al pròxim 22 de juny. El nom de ​la cançó guanyadora es donarà a conèixer el 3 de juliol​.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
L'espai de les 6


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft