Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Apareix una taca de grans dimensions d'aigŘes residuals a la platja de la Paella
14/06/2018

Part del clavegueram de l'Estaciˇ de Bombeig d'AigŘes Residuals del carrer Martineta s'ha sobreeixit a l'exterior al voltant de la passera d'accÚs a l

Una taca de grans dimensions ha aparegut aquest matí a la sorra de la platja de la Paella, a Torredembarra. Part del clavegueram de l'Estació de Bombeig d'Aigües Residuals del carrer Martineta s'ha sobreeixit a l'exterior deixant un rastre fecal al voltant de la passera d'accés a la platja d'aquesta zona. La taca està més propera al passeig marítim que a la zona de bany i, per tant, no afectaria els banyistes i la població pot estar tranquil·la. Segons sembla, però, aquest vessament sí que hauria afectat l'espai de nidificació del corriol camanegre. Els equips de neteja ja s'han posat en marxa només detectar-se la fuita, i es creu que la taca encara serà visible durant dues setmanes.

Des del GEPEC-EdC ja es treballa a reduir el perímetre de la neteja per tal que aquestes feines no s'enduguin per davant aquests nius, que, per altra banda, estan protegits per llei.

Des del GEPEC es lamenta el succés i es desvincula de l'aturada programada que ha fet la depuradora aquesta setmana.

Això sí, denuncien que les canonades del municipi estan obsoletes i no estan dimensionades pel gruix de població que hi ha a la Torre. Creuen que cal fer una forta inversió per substituir totes les canonades malgrat que la intervenció sigui feixuga i costosa.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft