Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'alcalde Eduard Rovira recull les banderes blaves de les platges de Torredembarra
14/06/2018

El municipi tÚ tres distintius per les platges de Muntanyans, Baix a Mar i la Paella

L'alcalde de Torredembarra i regidor de Sostenibilitat, Eduard Rovira, va assistir dimecres a l'acte de recollida de les Banderes Blaves 2018 que es va fer al Port del Garraf. El municipi torrenc disposa de tres d'aquests distintius que posen en valor la qualitat del litoral i que, en aquest cas, són per les platges de la Paella, Baix a Mar i els Muntanyans.

L'acte d'aquest dimecres va ser presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i va premiar un total de 101 platges catalanes i 22 ports. El distintiu Bandera Blava l'atorga un tribunal internacional de la Fundació d'Educació Ambiental, amb la col·laboració de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor, que gestiona la campanya a l'Estat espanyol.

Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l'aigua excel·lent i, als ports, una excel·lent gestió ambiental.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
L'espai de les 6


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft