Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Actuacions de millora del parc de salut i la zona infantil del passeig de Rafel Campalans
14/06/2018

Aquests treballs han tingut un cost total d'uns 10.500 euros

La Regidoria de Via Pública i Manteniment ha dut a terme recentment actuacions de millora del parc de salut i la zona infantil del passeig de Rafel Campalans. En el primer cas, s'ha renovat totalment amb la substitució de tots els elements biosaludables.

S'han incorporat un lot de set nous elements de diferents modalitats com ara surf, balança, patins o esquí de fons. Aquesta renovació ha tingut un cost de 4.961 euros i els elements que s'han canviat s'utilitzaran en un nou parc de salut que es projectarà al carrer del Galceran.

D'altra banda, a la zona infantil s'ha instal·lat un nou lot de jocs format per un d'escala i un circuit amb un cost de 5.689 euros.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, ha explicat que la bona ubicació d'aquestes zones, molt properes a la platja i al mar, fa que comptin amb molts usuaris i que calgui reforçar-les per donar un bon servei de salut i d'oci.

Recordem que, en aquesta part del passeig Rafel Campalans, entre el parc de salut i la zona infantil, es troba el parc d'esports urbans que es va posar en marxar l'any passat i que també compta amb molt de públic, especialment jove.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft