Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Escena Altafulla incorpora un workshop amb el prestigiˇs actor Geoffrey Colman
14/06/2018

Les inscripcions per a aquest curs ja estan obertes i finalitzen el proper 25 de juny. SĺimpartirÓ els dies 21 i 22 de juliol

El cicle de teatre "Escena Altafulla" incorpora en l'edició d'aquest estiu un workshop amb l'actor Geoffrey Colman, internacional i prestigiós Acting Coach, Director de Teatre del West End i Cap d'Interpretació de la Royal Central School of Speech and Drama de Londres. Les inscripcions per a aquest curs ja estan obertes i finalitzen el proper 25 de juny. El curs s'impartirà els dies 21 i 22 de juliol, de 10 a 13:30h, i de 15 a 19h. Les places estan limitades a participants i oients, i el preu és de 150 € els primers; i de 75 €, els segons.

Amb el títol "Shakespeare, el nostre contemporani", Geoffrey Colman analitzarà com l'actor contemporani encarna i pensa, i com pot integrar "la forma clàssica" de Shakespeare a l'actuació dels nostres temps. La seva vasta experiència com a coach i director oferirà una mirada profunda del món Shakespirià i les estretes connexions amb la nostra vida actual. Les obres de treball seran "El Somni d'Una Nit d'Estiu", "El Rei Lear" i "Hamlet".

Els participants hauran de portar un o dos monòlegs de les obres citades, i es treballarà individualment i en grup. El curs oferirà la possibilitat d'interrogar-se com ens hem d'apropar als personatges de Shakespeare des d'un punt de vista actual i contemporani. Les inscripcions s'han de fer al correu electrònic aestradaverdaguer@gmail.com.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft