Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Es posa en marxa la segona ediciˇ del camp de treball
29/06/2018

Aquest pròxim dilluns es posa en marxa la segona edició del camp de treball que gestiona Ecologistes en Acció i que se celebrarà sobretot a la zona dels Muntanyans. Durant dues setmanes, 26 joves de 18 poblacions diferents de tot Catalunya compartiran experiències mentre ajuden a conservar el litoral torrenc.

 

Aquest és un dels camps que s’inclou en l’oferta de la Direcció General de Joventut per a aquest estiu i està destinat a joves de 14 a 17 anys. Les activitats se centraran en la realització de tasques de recuperació de l'espai natural del litoral i el control de residus. Es faran feines de recompte de les espècies existents a la llacuna, una activitat de Clean-up, consistent en neteja de deixalles la zona costanera, extracció de plantes invasores i també una activitat de snorkel per conèixer la fauna i flora marina.

 

Eloi Nolla, coordinador d’Ecologistes en Acció, ha explicat a Ona la Torre que els joves faran diverses activitats relacionades amb la preservació del medi i el coneixement de l’espai natural dels Muntanyans.

 

Nolla també ha agraït l’ajut que han rebut per part de l’Ajuntament per organitzar aquest camp i desitja que l’experiència sigui tan bona com la de l’any passat, quan es va celebrar la primera edició.

Els joves també tindran temps per conèixer la realitat cultural i patrimonial de Torredembarra, ja que el camp coincideix amb la celebració de la Festa del Quadre.

A la zona del Baix Gaià també es fa un camp de treball a Altafulla i Tamarit a l'entorn del riu Gaià. En aquest cas, se celebra del 30 de juny al 14 de juliol i l'organitza l'Associació Mediambiental La Sínia. De fet, hi ha programades dues activitats en la que els participants dels dos camps es trobaran: una per fer una extracció de plantes invasores i una altra per participar en el Big Jump, una iniciativa europea que promou la conservació dels rius.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Espai PolÝtic
I desprÚs
La Tarda Ús teva


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft