Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Sortida a l'Aquopolis per als joves de la zona TRAC el pr˛xim 17 de juliol
04/07/2018

Per participar-hi cal apuntar-se al Punt d'Informaciˇ Juvenil fins al 9 de juliol

Els municipis de la Zona TRAC organitzen una sortida a l'Aquopolis. Gràcies al conveni de col·laboració existent entre Torredembarra, Roda de Berà, La Riera de Gaià, Altafulla i Creixell, els joves de 12 a 25 anys d'aquests municipis podran passar el dia a Aquopolis, a La Pineda, el pròxim dimarts 17 de juliol.

L'horari de la sortida és de 9 h a 18 h aproximadament. El cost de l'activitat per al jove és de 17,50 euros. L'autocar i el monitoratge serà finançat a través dels Plans Locals de Joventut dels municipis.

L'objectiu de l'activitat és fomentar la participació i la interrelació entre els joves de les cinc localitats que comparteixen un projecte de dinamització juvenil, mitjançant conveni amb el Consell Comarcal del Tarragonès i el suport de la Direcció General de Joventut.

Per participar-hi cal adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil de referència on es disposa de la informació i la documentació necessària per formalitzar la inscripció. El termini finalitza el dilluns 9 de juliol.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft