Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
TrÓnsit inicia els trÓmits per fer efectiu el desviament de vehicles pesants de l'N-340 a l'AP-7
05/07/2018

Entre Alcanar i l'Hospitalet de l'Infant i entre Altafulla i Vilafranca del PenedŔs, sˇn alguns dels trams afectats que causen el desviament

El desviament de vehicles pesants de l’N-340 a l’AP-7 està cada cop més a prop. El Servei Català de Trànsit ha iniciat els tràmits per restringir la circulació a l'N-340 i l'N-240 i un cop es publiqui al DOGC, seran efectives les bonificacions per transitar per l'AP-7 i l'AP-2 respectivament.

En concret, la proposta de resolució estableix restringir els vehicles o conjunts de vehicles de transport de mercaderies de 4 o més eixos, iguals o superiors a 26 tones. Els trams afectats són l'N-340 entre Alcanar i l'Hospitalet de l'Infant i entre Altafulla i Vilafranca del Penedès, i el tram de l'N-240 entre les Borges Blanques i Montblanc.

 

Trànsit ha enviat el tràmit d'audiència als organismes, entitats i associacions del sector del transport de mercaderies implicats en les restriccions que disposen d'un període de 10 dies hàbils per presentar al·legacions i suggeriments. La resolució entrarà en vigor un cop es publiqui al DOGC i es faran efectives les bonificacions corresponents que s'aplicaran a les autopistes AP-7 i AP-2 en aquests trams.

L'objectiu d'aquestes restriccions és "contribuir a reduir la sinistralitat en aquestes carreteres i millorar la mobilitat, fins que les característiques de les infraestructures assoleixin una major seguretat i fluïdesa viària".

En el cas del tram de l'N-340 des del punt quilomètric 1.176 a Altafulla fins al punt quilomètric 1.209 a Vilafranca del Penedès i els vehicles afectats per aquesta restricció podran utilitzar com a itinerari preferent el delimitat per l'AP-7 entre les sortides número 32, Altafulla, i la número 30, a Vilafranca del Penedès (sud).

El plantejament que va transmetre el Ministeri de Foment als alcaldes del Pacte de Berà havia estat acordat prèviament amb la Generalitat el passat estiu, abans de l'aplicació de l'article 155. Segons aquest acord, els vehicles pesants que es desviïn per l'autopista tindran una bonificació del 42,5% del peatge en el cas de trajectes llargs, i del 50% els locals. Els residents que circulin amb vehicles lleugers entre Alcanar i Vilafranca durant 24 hores com a màxim quedaran exempts de pagar peatge.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Espai PolÝtic
I desprÚs
La Tarda Ús teva


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft