Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Joan SabatÚ pren possessiˇ com a nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona
05/07/2018

L'exalcalde de Tortosa es va marcar com a objectius el desenvolupament de les infraetsructures

Joan Sabaté ja és el nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona. L'exalcalde de Tortosa va prendre possessió del càrrec aquest dimecres en un acte on va donar alguns detalls dels àmbits en els quals treballarà, com el desenvolupament de les infraestructures a la demarcació.

En el discurs de presa de possessió, Sabaté es va comprometre a treballar pels col·lectius vulnerables que han patit la crisi i a treballar pel diàleg institucional. Pel que fa a les infraestructures, va afirmar que un dels objectius és completar el corredor mediterrani, la recuperació de concessions de les autopistes, l'A-27 o vetllar pel Port de Tarragona i l'Aeroport de Reus, "clau per la competitivitat".

A banda d'això, Sabaté va recordar que també s'engloben en les competències de l'administració de Madrid temes de medi ambient, destacant en aquest cas la necessitat d'administrar correctament l'aigua de l'Ebre per garantir la pervivència del Delta.

En l'acte de possessió han participat la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet o l'antecessor en el càrrec de Sabaté, Jordi Sierra, a més de representants del Port, els Mossos d'Esquadra o la Guàrdia Civil.

Sabaté, nascut a Tortosa el 1957, és llicenciat en Geografia i Història, per la Universitat de Barcelona i professor d'Educació Secundària amb plaça a l'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa.

L'any 1991, va entrar a formar part com a Regidor de l'Ajuntament de Tortosa, fins al 2011 i va ser alcalde de Tortosa des del 1999 fins al 2007. Ha estat membre de l'executiva de la Federació de Municipis de Catalunya, càrrec que va desenvolupar entre 1999 i 2003. Posteriorment, va formar part com a membre del consell de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. També va ser diputat en el Parlament de Catalunya, des del 2003 fins al 2006. Ha estat senador en representació de Catalunya des de 2006 fins al 2011.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft