Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El sector de la construcciˇ dobla les xifres de creixement durant el primer semestre de l'any a Tarragona
05/07/2018

S'han edificat 351 nous habitatges i s'han fet 496 obres de rehabilitaciˇ

El sector de la construcció ha doblat les xifres de creixement durant el primer semestre de l'any, segons el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona. Les dades del col·legi professional indiquen que hi ha una recuperació permanent, ja que entre el gener i el juny d'aquest any gairebé s'ha multiplicat el nombre d'obres noves residencials i s'ha produït un augment considerable de rehabilitacions.

Durant els primers sis mesos del 2018 s'han construït 351 nous habitatges, gairebé el doble que en el mateix període de l'any 2017, quan se'n van construir 188. Els increments són significatius a gran part dels municipis de les comarques de Tarragona però passen a ser molt importants a alguns punts concrets, com a la ciutat de Tarragona, on la xifra s'ha quadruplicat, o a Reus i Cambrils, on s'ha triplicat el nombre de noves construccions d'obra nova residencial.

El Col·legi també destaca l'augment de les obres de rehabilitació, que aquest primer semestre d'any se situa al 8% respecte al mateix període de l'any passat. En total, s'han iniciat 496 obres de rehabilitació. En construcció no residencial, hi ha hagut un augment del 25% durant el primer semestre del 2018 en relació al mateix període de l'any passat. Les obres més habituals són per a construir magatzems, naus industrials, espais d'us agropecuari o, en la majoria de casos, piscines i instal·lacions esportives.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft