Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Avui DemocrÓcia demanarÓ crear plans d'ocupaciˇ municipals
09/07/2018

Insisteixen en quŔ sÝ Ús possible crear plans des de l'Ajuntament i posen l'exemple de Vila-Seca

Avui Democràcia aposta per la creació de plans d’ocupació municipals que permetin a l’ajuntament crear llocs de treball de manera regular a Torredembarra.

És una de les propostes que volen plantejar al consistori en futurs plenaris i també incloure-ho en el seu programa electoral en vistes als comicis que tindran lloc l’any vinent.

Rosa Maria Guasch, n’és la seva alcaldable i ha passat aquest matí pels micròfons d’Ona La Torre. A l’Espai Polític del magazín matinal ha explicat que actualment l’Ajuntament està donant sortida a plans d’ocupació d’altres administracions com la Diputació de Tarragona però creu que si ho fes de manera directa, hi hauria més oportunitats laborals per a les persones aturades que hi ha actualment al municipi. Ha posat com a exemple el cas de Vila-seca.

Tot i no tenir les xifres exactes de la quantitat que destina Vila-seca, Guasch ha apuntat que el consistori hauria de reservar una partida anual important per poder fer-hi front. Una quantitat que creu que es pot destinar a aquests assumptes donat que l’any passat l’exercici municipal es va tancar amb bons números. Es dóna la circumstància que Avui Democràcia també és present al municipi vila-secà, si bé no compten amb representació.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft