Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Acciˇ Social organitza el taller 'La factura de la llum, com podem reduir-la?'
10/07/2018

╔s aquest dimarts de 10 a 12 del matÝ

La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra torna a organitzar el taller: 'La factura de la llum, com podem reduir-la?'. Ho fa a través del departament de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès. Serà aquest dimarts 10 de juliol, de 10 a 12 h, a la Sala de Reunions del Casal Municipal, al carrer de la Capella, 6.

L'objectiu del taller és aconseguir un canvi d'actitud en matèria energètica entre la ciutadania i millorar la gestió del consum energètic tot donant eines per aconseguir un estalvi real.

Al taller, es farà una anàlisi pràctica de la factura de la llum, per posar a l'abast de les persones assistents els coneixements necessaris per a reduir el consum energètic a la llar.

El taller té una durada aproximada d'una hora i mitja i es recomana que els assistents portin de casa una factura de la companyia elèctrica.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft