Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La Biblioteca Mestra Maria Ant˛nia organitza un nou scaperoom aquest dimecres
17/07/2018

L'activitat es basa en l'obra d'Agatha Christie 'Un cadÓver a la biblioteca' i estÓ dirigida a joves a partir de 12 anys

Aquest dimecres 18 de juliol a les 20h es durà a terme el Biblioscape organitzat per la Biblioteca Mestra  Antònia de Torredembarra.

L'activitat està basada en el llibre d'Agatha Christie titulat "Un cadàver a la biblioteca", hi poden participar joves a partir de 12 anys en grups de fins a cinc persones. Després de l'activitat és previst un sopar de germanor en el que cadascú haurà de portar el seu àpat. L'organització hi posarà les postres. Tant mentre s'espera a entrar a l'scaperoom com després de sortir, qui ho desitgi pot participar en jocs de taula, gaudir de la televisió i accedir al conjunt de les instal·lacions (ordinadors, llibres, etc.).
La directora de la Biblioteca, Ana Merino, convida a tots els joves a participar en el biblioscape com una manera d'acostar els més joves al centre.

Per a participar al biblioescape cal inscriure's per correu electrònic a l'adreça activitatsbiblio@gmail.com. També hi ha la possibilitat de ser voluntaris i participar en aquesta activitat ajudant a l'equip d'organització en la seva tasca. Per ser voluntaris és necessari anar presencialment a la biblioteca i parlar amb el personal del taulell.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft