Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La Policia Nacional amplia els horaris de les oficines del DNI a Tarragona, Reus i Tortosa
12/07/2018

L'Oficina a Tarragona obrirÓ de forma ininterrompuda de 9 a 20 h de dilluns a divendres.

La Policia Nacional amplia els horaris de les oficines del DNI a Tarragona, Reus i Tortosa. Així l'Oficina de Documentació d'Espanyols de Tarragona, situada al carrer Vidal i Barraquer, núm. 20, obrirà de forma ininterrompuda de dilluns a divendres de 9 a 20 h durant els mesos de juliol, agost i setembre. Amb aquesta mesura la Comissaria Provincial de Tarragona pretén donar un servei de qualitat al ciutadà, que disposarà d'un ampli horari adaptat a les seves necessitats durant el període estival amb un reforç considerable de personal.

Les Oficines de Reus i Tortosa se sumen a aquesta mesura i amplien també els seus horaris durant els mateixos mesos obrint les seves portes de dilluns a divendres de 9 a 14.30 hores i a la tarda de dilluns a dijous de 16 a 21 h. a Reus i de 16 a 20 h. a Tortosa.

Les Oficines de Documentació d'Espanyols funcionen, igual que en altres serveis de l'Administració, amb el sistema de cita prèvia telefònica (telèfon 060), o bé a través d'internet (www.citapreviadnie.es). D'altra banda, les situacions d'especial urgència per a l'obtenció de la documentació, són ateses pels funcionaris de les oficines del DNI de la província de Tarragona en un termini no superior a 24 hores.

Una altra de les novetats adoptades per l'Administració ha estat l'ampliació del temps previ a la caducitat dels documents amb el qual es pot sol·licitar la seva renovació, podent així obtenir-se el DNI amb sis mesos d'antelació i el passaport amb un any.

També han entrat en vigor les noves taxes per a l'expedició dels documents, amb la qual cosa obtenir el DNI costarà 12 euros i el passaport 30 euros.

Per últim des de la Policia informen que a les oficines de Documentació de Tarragona s'atenen totes les sol·licituds de documentació amb independència del lloc de residència.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft