Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Avui DemocrÓcia demana que l'Ajuntament de Torredembarra rebaixi la pressiˇ fiscal
11/07/2018

Consideren que el consistori compta amb els recursos econ˛mics suficients per rebaixar alguns impostos als ciutadans.

Avui Democràcia considera que l'Ajuntament hauria d'haver rebaixat la pressió fiscal sobre els veïns aprofitant el superàvit assolit amb el tancament de l'any 2017. El partit municipalista, de fet, inclourà aquesta proposta en el seu programa electoral per als comicis que s'han de celebrar l'any vinent. És un dels seus cavalls de batalla i asseguren que l'actual equip de govern podria fer una millor gestió dels seus recursos econòmics per ajudar les famílies a arribar a final de mes.

Expliquen que amb el superàvit que ha tingut l'Ajuntament i la rebuda d'uns ingressos extres amb els què no es comptaven, es podrien haver rebaixat alguns impostos directes sobre els veïns. Més encara tenint en compte que aquests diners tampoc es van fer servir per eixugar el deute que arrossega l'Ajuntament des de fa anys. N'ha parlat a l'Espai Polític del magazín matinal d'Ona La Torre, la regidora d'Avui Democràcia, Rosa Maria Guasch.

Amb tot, Guasch es felicita per haver aconseguit que l'Ajuntament hagi rebaixat en un 5,5% l'impost de l'IBI tot i que considera que encara hi ha marge per rebaixar-lo més, ja que el de Torredembarra és un dels més alts de Catalunya. És una de les queixes que plantegen de manera insistent des del grup municipalista, que va organitzar una recollida de signatures popular per pressionar l'Ajuntament a fer aquesta rebaixa.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft