Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El PP denuncia 'manca de sensibilitat cultural' de l'equip de govern torrenc
11/07/2018

Creuen que el mandat s'ha nodrit d'actuacions 'partidistes' i creuen que cal apostar per crear un museu de Torredembarra

El PP carrega contra la gestió cultural de l'actual equip de govern de Torredembarra. Asseguren que no hi ha hagut sensibilitat cultural per preservar part del patrimoni amb què compta la Torre. Així, creuen que és imprescindible la creació d'un museu per aglutinar tots els llegats històrics i culturals que hi ha a Torredembarra com unes restes precomlombines que actualment es troben a l'arxiu municipal o uns càntirs que, expliquen, no saben on són. Així mateix lamenten que, a parer seu, s'hagi deixat perdre un element que ja forma part de la vida dels torrencs com és l'escultura Alfa i Omega. És per tot plegat que el partit que encapçala la regidora Núria Gómez considera que durant aquest mandat s'han estat duent a terme polítiques totalment partidistes.

La regidora del PP al consistori ha explicat en una entrevista a Ona La Torre, que cal posar en valor les dues pedreres que hi ha al terme municipal i que molta gent desconeix per manca de promoció de l'Ajuntament. Igualment destaquen que encara no s'ha fet cap intervenció a l'antic forn alfarer que hi ha a prop de la Biblioteca.
Tot plegat són actuacions que els populars han recollit en una plataforma d'opinió que han promogut i que inclouran en el seu programa amb vista a les eleccions municipals del 2019.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft