Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Darrers dies per veure l'exposiciˇ de Jordi SaurÝ a la sala LluÝs d'Icart
10/08/2018

La mostra fotogrÓfica Ús una reflexiˇ sobre l'autisme

Darrers dies per visitar l'exposició de Jordi Saurí a la Sala Lluís d'Icart. La mostra és un compendi de fotografies i textos que reflexionen sobre el Trastorn de l'Espectre Autista, el TEA. Es va inaugurar la setmana passada i estarà oberta al públic fins aquest diumenge.
L'exposició es titula "Vull ser..." i és un compendi d'imatges captades a la platja de Cambrils. L'autor les presenta en parelles. Són fotografies semblants i al mateix temps diferents que conviden a pensar en les múltiples maneres de percebre la realitat.
El seu autor, en Jordi Saurí, és professor de visuals i plàstica. Destaca que aquesta mostra és el resultat d'un treball curós i humil, en què ha intentat aproximar-se a la realitat de l'autisme.

L'exposició de Jordi Sauri és itinerant. Va començar el recorregut la tardor passada al Catllar i està previst que el finalitzi al cap d'un any a Valls, després d'haver passat per dotze poblacions del territori.
Els beneficis que s'obtinguin aniran destinats íntegrament a la recerca del TEA de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft