Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La m˙sica arribarÓ a les escoles bressol de Torredembarra
09/08/2018

Els professors de l'Escola Municipal de M˙sica hi faran sessions d'iniciaciˇ

Les escoles bressol de Torredembarra oferiran el curs vinent formació en llenguatge musical als seus alumnes. Aquesta activitat serà possible gràcies a l'acord al qual han arribat les llars d'infants El Cirerer i Els Gegants de la Torre amb l'Escola Municipal de Música.

Tot i que encara s'ha de perfilar com es portarà a l'aula aquesta activitat, la intenció és que professorat de l'Escola de Música es desplaci periòdicament a les dues llars d'infants per impartir classes de llenguatge musical als infants de 0 a 3 anys. D'aquesta manera, els més petits podran tenir un primer contacte amb el món de la música, que seria una matèria més en el currículum acadèmic dels centres.

Ho explicava en una entrevista a La Casa de la Vila el regidor d'Educació Jordi Solé.

La inclusió d'aquesta activitat en el dia a dia de les escoles bressol torrenques no suposaria cap despesa addicional per les famílies amb infants matriculats. D'aquesta manera, els professors començaran a introduir conceptes com els sons, els ritmes o els instruments. A més, també pot ser una manera de portar més alumnat a l'Escola de Música.
D'altra banda, es manté oberta la matrícula a les dues escoles bressol municipal per a aquelles famílies amb nens de 0 a 3 anys que estiguin interessades. Per a més informació cal dirigir-se, de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14.00 h, a la Regidoria d'Educació, al carrer Alt de Sant Pere, número 35 o bé trucar al telèfon 977 64 00 25, a les extensions 881-884.

L'Escola Municipal de Música manté oberta la matrícula

L'Escola de Música manté obert el període de matrícules per a les formacions que ofereixen el curs vinent. L'escola ofereix diverses possibilitats per a alumnes a partir de 3 anys.

Per als més petits, fins a 5 anys, hi ha classes col·lectives de sensibilització; per als de 6 a 11, programació que inclou instrument, llenguatge musical, cant coral i conjunt instrumental. Finalment, per als de 12 anys o més s'ofereixen diversos programes adreçats a cobrir les demandes i necessitats de l'alumnat.

Els instruments que es poden estudiar són: baix elèctric, bateria, clarinet, flauta travessera, guitarra, piano, saxo, violí, viola i violoncel, percussió i instruments tradicionals.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft