Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Rovira tem que la resoluciˇ del cas Torredembarra va per llarg
09/08/2018

L'alcalde n'ha parlat a Ona la Torre arran de l'ajornament del primer judici

L'alcalde Eduard Rovira desitja que el cas Torredembarra avanci i que s'aclareixi la gestió de l'Ajuntament durant l'etapa de Daniel Masagué com a batlle. Tot i això, creu que tot el procediment judicial serà lent i assegura que "costarà molt de fer net".

Rovira s'hi va referir en una entrevista a La Casa de la Vila d'Ona la Torre arran de l'ajornament del primer judici del cas, sobre una de les peces separades: la que feia referència als lloguers contractats per l'Ajuntament del local a Clarà i del de la Policia Local. En un principi, la vista s'havia de celebrar la segona quinzena d'octubre, però per petició de diversos advocats de les defenses, aquesta s'ha posposat fins als mesos de febrer i març del 2019.

L'actual alcalde apunta que tot el procediment serà lent i llarg i que interessa per poder tancar algunes qüestions de la gestió municipal. Això sí, assegura que no afecta gaire en el dia a dia de l'actual govern, tot i que interessa que se solucioni com més aviat millor.

En concret, sobre la peça separada que fa referència als lloguers contractats per l'Ajuntament, Rovira comenta que han demanat la nul·litat d'un dels lloguers, a Clarà, i que sobre el de la Policia, estan negociant amb els actuals propietaris. Després, assegura, caldrà veure si hi ha responsabilitats penals dels gestors anteriors i si l'Ajuntament pot demanar indemnitzacions, encara que assegura que serà difícil.

En aquesta peça separada del cas Torredembarra, hi ha una quinzena d'acusats entre els quals s'inclou l'exalcalde Daniel Massagué i sis regidors més del seu equip de govern. També hi era l'exinterventora Esther Agulló, que va morir fa uns mesos i que, per tant, caurà de la causa.

En total, el cas Torredembarra té deu peces separades, la primera de les quals arribarà a judici quatre anys i set mesos després de l'entrada de la Guàrdia Civil a l'Ajuntament, el 26 de juny de 2014.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft