Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Adif treu a licitaciˇ un contracte per implantar l'ample europeu entre Castellˇ i Vandell˛s
10/08/2018

Es destinaran 6,6 milions d'euros al subministrament de la grava on se sustenten les vies

L'Administració d'Infraestructures Ferroviàries ha tret a licitació un contracte per avançar en la implantació de l'ample internacional entre Castelló i Vandellòs.

Els treballs que surten a contractació són per al subministrament i transport de balast, la grava en què se sustenten les vies. Es calcula que es necessiten més de 250 mil tones d'aquest material. El contracte comprèn l'extracció de la pedra, la producció del balast, el seu emmagatzematge i transport. El preu de sortida és de 6,6 milions d'euros i el temps d'execució s'ha fixat en 12 mesos.

 

Recordem que tot just fa una setmana el Consell de Ministres va autoritzar la compra del material necessari per implantar l'ample europeu en un altre tram, concretament el que va de Vila-seca a Castellbisbal. És el que s'ha anomenat com a tercer fil, ja que s'instal·larà un tercer raïl a les vies per tal que també hi puguin passar trens amb ample europeu. En aquest cas la inversió s'eleva a 73 milions d'euros.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft