Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El govern vol estrenar el pÓrquing Filadors abans que comencin les obres de Pere Badia
10/08/2018

La setmana que ve es comenšarÓ a condicionar l'espai per reobrir-lo

El govern de Torredembarra calcula que l'aparcament de Filadors estarà en marxa quan comencin les obres del carrer Pere Badia, el pròxim 5 de setembre. El procés administratiu ja s'ha completat i la setmana vinent començarà el condicionament de l'espai per tal que la instal·lació pugui obrir portes.

Aquest és el compromís que s'ha marcat el regidor de Governació, José García, després que la reobertura de l'aparcament patís diversos endarreriments durant les últimes setmanes. En una entrevista a La Casa de la Vila, d'Ona la Torre, ha assegurat que l'aparcament haurà d'estar operatiu pel 5 de setembre a causa de la pèrdua de places de zona blava al carrer Pere Badia.

Garcia ha afegit que el procés administratiu i de contractació ha estat feixuc i que, a més, ha patit endarreriments pels canvis en la llei de contractació. Ara, però, comença una darrera fase de condicionament de l'equipament, on es farà la neteja, s'actualitzarà el software i altres petites intervencions perquè es pugui posar en marxa. Segons ha assenyalat el regidor, aquestes tasques haurien de durar uns 10 dies.

L'aparcament de Filadors serà gestionat pel personal que s'encarrega de la grua municipal, ja que aquesta es traslladarà a la instal·lació. Segons ha explicat García, rebran suport puntual del personal de zona blava. Amb aquesta decisió, el govern vol estalviar despeses de personal, utilitzant els recursos propis per evitar que la despesa es dispari.

Uns 60 usuaris ja han reservat una de les places fixes amb què comptarà l'aparcament de Filadors. Des de l'Ajuntament se'ls convocarà en les pròximes setmanes a una reunió per explicar el funcionament de la instal·lació, que també comptarà amb un percentatge important de places rotatòries.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft