Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Els treballadors de la Xarxa Santa Tecla traslladen les seves queixes a alcaldes i diputats
14/09/2018

Ja s'han reunit amb l'alcalde de Calafell i el diputat Carles Castillo i estan pendents de fer-ho amb Eduard Rovira

Les protestes dels treballadors i treballadores de l'Atenció Primària de la Xarxa Santa Tecla comencen a donar els seus fruits. Representants del comitè d'empresa s'han reunit recentment amb l'alcalde de Calafell, Ramon Ferre, i el diputat del PSC Carles Castillo, i també tenen previst tenir una trobada amb el de Torredembarra, Eduard Rovira. D'aquesta manera, volen explicar les seves demandes de millores en les condicions laborals i també buscar els suports de les administracions.

De moment, ja han aconseguit el compromís d'alguns representats polítics per portar el seu cas en forma de pregunta al Parlament de Catalunya. Avui, com cada divendres des de fa tres mesos, s'han tornat a concentrar a les portes de les sis Àrees Bàsiques de Salut que gestiona la Xarxa Santa Tecla a Tarragona.

Des de Torredembarra, la doctora María Castro, integrant del comitè d'empresa, assegura que aquests contactes amb representats polítics demostren que les seves accions comencen a donar uns tímids primers resultats. També apunta que, a més del finançament, també s'ha de fer una millor gestió dels recursos.

Els treballadors i treballadores de l'Atenció Primària porten des del mes de juny denunciant les seves condicions laborals amb manca de personal, ja que el reforç que es fa durant l'estiu és insuficient per l'augment de població que hi ha. En el cas de Torredembarra, també es denuncien les condicions de l'equipament, amb problemes de climatització o un sistema informàtic obsolet.

Paral·lelament a les protestes dels professionals sanitaris de la Torre, en les últimes setmanes també s'ha creat una iniciativa dels usuaris anomenada 'Plataforma Afectats CAP Torredembarra' que dóna suport als treballadors en les seves reivindicacions.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Esports en Xarxa
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft