Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El sector de l'autotransport amenaša amb mobilitzar-se l'11 d'octubre
14/09/2018

La FEAT denuncia els perjudicis que els genera el desviament de camions per l'autopista

El sector de l'autotransport està estudiant els efectes del desviament obligatori de camions per l'autopista i no descarten mobilitzacions. De fet, ha amenaçat amb una acció contundent l'11 d'octubre si no aconsegueixen una reunió amb l'Estat i la Generalitat per abordar el tema.

El director de la FEAT, la patronal del sector a Tarragona, ha manifestat que ja s'han començat a evidenciar conseqüències indesitjades.

Josep Lluís Aymat diu que al sobrecost que suposen els peatges, s'hi ha d'afegir els canvis de rutes que, en moltes ocasions, suposen fer més quilòmetres. Això també es tradueix en un encariment dels costos i en més emissions de CO₂ a l'atmosfera.


El director de la FEAT també creu que el desviament de camions per l'autopista no es traduirà en més seguretat. Les autopistes seran menys segures per l'increment de trànsit i a les nacionals es correrà més i els accidents hi podrien ser més greus.

A més, Aymat també ha remarcat que les àrees de descans de les autopistes no estan prou dimensionades per absorbir l'increment de trànsit i demanda.

El director de la Federació de l'Autotransport ha dit que estan recopilant dades sobre els efectes del desviament obligatori de camions per les autopistes. Temen que a la llarga es puguin produir deslocalitzacions d'empreses.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Esports en Xarxa
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft