Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El Pacte de BerÓ seguirÓ treballant per millorar la seguretat a la xarxa viÓria tarragonina
14/09/2018

Els alcaldes estan satisfets amb el desviament dels camions, per˛ diuen que seguiran reclament mÚs mesures

Satisfacció entre els alcaldes i alcaldesses del Pacte de Berà per l'entrada en vigor del desviament de camions de l'N-340 cap a l'autopista AP-7 en diversos trams de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona. Es tracta d'una mesura que, segons les dades facilitades pel Servei Català de Trànsit ha permès treure uns 2000 camions de la carretera en el tram Altafulla-Vilafranca. D'aquesta manera es dóna resposta a una de les reivindicacions del lobby de pressió creat per una àmplia representació d'edils del Camp de Tarragona. La descongestió de l'N-340 en aquest tram és evident i els alcaldes es mostren satisfets. Ho destaca l'alcalde d'Altafulla i un dels portaveus del pacte, Fèlix Alonso.

Amb tot, caldrà veure com es comporta la via en situacions habituals de congestió com els caps de setmana i períodes vacacionals. Així mateix el pacte d'alcaldes estarà amatent a l'evolució de punts conflictius com les entrades i sortides al peatge d'Altafulla-Torredembarra i Vilafranca del Penedès, on s'acaba la mesura de bonificació de camions i l'obligatorietat de desviar-se.
Així mateix, l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, insistia en la necessitat de mantenir el pacte per continuar treballant a assolir objectius com la millora de les infraestructures que passen pel nostre territori, com la mateixa N-340 al seu pas pel mig de l'Arboç o Bellvei, al Penedès. També per eliminar els peatges i substituir-los per un sistema de pagament tipus vinyeta, com es fa en altres països europeus.

Després d'un període informatiu, actualment els Mossos d'Esquadra que controlen el pas de camions per la carretera, ja estan multant els vehicles que no compleixen amb l'obligatorietat de desviar-se. S'espera que amb aquesta mesura s'elimini definitivament el pas de vehicles pesants tant per l'N-340 com per l'N-240 en els trams establerts.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Esports en Xarxa
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft